Energetische geneeskunde

Spiritueel genezen

Het leven is te kostbaar om zich enkel voortdurend van het ene probleem naar het andere te slepen! Dat ondermijnt onze psychische en fysieke kracht, en tenslotte ontneemt het ons ook levensvreugde. Neem je leven zelf in de hand en bepaal zelf welke kant het moet opgaan. Wat is jouw verhaal? Enkele jaren geleden nam ik deel aan verschillende seminaries voor beginners en gevorderden van de Engelse genezeres Diana Craig. Ze werkt volgens de richtlijnen van de NFSH (National Federation of Spiritual Healers), de grootste Britse vereniging van genezers, die ruim 2000 actieve genezers-leden telt. Diana Craig was op haar beurt een leerling van de beroemde genezer Harry Edwards (1893-1976).

Dankzij Diana leerde ik een nieuwe dimensie van genezing kennen, die me ertoe inspireerde om in de jaren ‘90 een meditatiegroep te leiden en om tijdens de groepsbijeenkomsten de kennis die ik van Diana Craig had doorgekregen, toe te passen.
Het leidmotief van Diana was altijd: “Ik ben enkel een kanaal voor goddelijke / kosmische / universele energie en tijdens een behandeling gebeurt enkel wat moet gebeuren”. Haar lievelingszin was: "It's really so simple!" We dienen enkel open te zijn en enkel dat te accepteren wat altijd en overal voor elk van ons in overvloed beschikbaar is: vreugde, liefde, gezondheid, welvaart en nog veel meer. Op verzoek bied ik genezingsbehandelingen aan na voorafgaande telefonische aanvraag.

"Voor de bedroefde is elke bloem onkruid, voor de gelukkige is elk onkruid een bloem”
Fins spreekwoord

20180714_122037

Contact:

Eupener Straße 181

52066 Aachen

E-mail: info@naturheilkunde.be

Telefon: +32 87 74 40 39

Natuurgenezer
Aachen • Eupen • Luik • Maastricht

Copyright 2018© Webdesign by Local Solutions