Behandeling van allergie

hirtentäschel

Thema hooikoorts

Tot nu toe was de gangbare opvatting: het ideale moment om actie te ondernemen is na de zomer. Echter, zelfs als de hooikoorts acuut toeslaat, kan er met succes behandeld worden! De symptomen kunnen op elk moment merkbaar en aanzienlijk verlicht worden. De succesvolle resultaten van de holistische, homeopathische behandeling met natuurgeneeskundige ondersteuning spreken voor zich! De traditionele medische behandeling heeft helaas de neiging om in het algemeen ziektesymptomen te onderdrukken, wat het immuunsysteem enkel doet achteruitgaan en de genezing nodeloos vertraagt. Denk eraan dat net het symptoom de wegwijzer is die ons onder meer helpt om het geschikte homeopathische middel te vinden. Daarbij worden tijdens de anamnese de meest uiteenlopende - psychische en lichamelijke - symptomen bekeken, aangezien enkel een holistische benadering duurzame resultaten garandeert.

Een hooikoortsbehandeling duurt normaal tot twee jaar, met ongeveer om de twee maanden een tussentijdse controle. Al in de eerste hooikoortsperiode is er gewoonlijk een verbetering van 50 tot 80%, ongeacht hoe lang en hoe fel u tot dan toe last had van hooikoorts.

B-B elm

Allergieën algemeen

Naast pollen en grassen zijn er natuurlijk nog andere allergie-veroorzakers: huisstofmijt, dierenhaar, voedingsmiddelen, insecticiden, schimmels, oplosmiddelen, metalen, luchtvervuiling, steenstof, houtstof, enz. Doorslaggevend voor de behandeling zijn niet zozeer de veroorzakers, maar wel het effect dat ze hebben op de mens, m.a.w. de symptomen, en natuurlijk de mens op zich met al zijn bijzondere, karakteristieke eigenschappen. Hiermee worden de meestal omslachtige en kostelijke traditionele medische diagnostieken, zoals een desensibilisatie, overbodig. Deze duren trouwens meestal langer dan een homeopathisch-natuurgeneeskundige aanpak.

Essentieel voor de behandeling is de dynamische ondersteuning van uw organisme, dat met behulp van natuurlijke middelen niet belast, maar enkel opbouwend ondersteund wordt.

Contact:

Eupener Straße 181

52066 Aachen

E-mail: info@naturheilkunde.be

Telefon: +32 87 74 40 39

Natuurgenezer
Aachen • Eupen • Luik • Maastricht

Copyright 2018© Webdesign by Local Solutions